10db 10A DC-DC 4-32V 1,2-32V Lépés Lefelé Modul Napelemes Töltő Állandó Feszültség Aktuális Állítható Buck Konverter LED-meghajtó

r1199

Új termék

Ft20 025 Ft19 024

  • Csomag Súlya: 0.1kg (0.22lb.)
  • Csomag Méret: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Készülék Típus: sok (10 db/lot)

Modul paraméterei: Modul Neve:10A szinkron buck állandó feszültség állandó áram A moduláris jellegű :Nem elszigetelt buck modul (BUCK) szinkron helyesbítését Bemeneti feszültség :4-32V ( limit 36V)Kérem, tartsa a feszültség margó. Kimeneti feszültség:1.2-32V folyamatosan állítható( Az alapértelmezett kimenet 5V, a kincstárnok, A másik feszültség , kérem, magyarázza meg . ) 1.2-32V fix kimenet( magyarázat a szükséges feszültség a kincstárnok ) Alapértelmezett szállítási állítható kimeneti ( ha szállított át 5V / 6A) A minimális differenciális bemenet, mind a kimenet :1V Kimeneti Áram:0.4-10A Természetes hűtési idő belül 6A, a hőmérséklet nem haladja meg a 60 fokot . Deration szükséges magas környezeti hőmérséklet mellett. Kimeneti áram tartomány:0.3-10A Működési hőmérséklet: -40 + 85 fokos Működési frekvencia:150KHz-Átalakítás hatásfoka :Legmagasabb 98%( Energiahatékonyság, valamint a bemeneti, illetve kimeneti feszültség -, áram -, nyomás-kapcsolódó ) rövidzárlat-védelem:van( Állandó áram korlátozása aktuális érték ) Túlmelegedés elleni védelem:van( Automatikusan csökkenti a kimeneti áram után túlmelegedés ) Bemeneti fordított polaritás védelem :Nincs( Ha van szüksége, kérjük, írja be a húr a dióda ) Kimeneti anti-anti - öntözés védelem:Nincs( Ha kell , kérjük, adja meg a string-ben a kimeneti dióda a töltés alkalmazások Kérjük között a kimenet, az akkumulátor modulok, plusz blokkoló dióda , különben kárt a modul. ) Telepítés:Négy 3mm csavart Bekötési:Terminálok , ingyenes hegesztés,A bemenetet a kimenetre ,A ház a vezeték kötés modul kimenet . Modul mérete:Hossza 60mm szélesség 26mm magasság 20mm Alkalmazások: 1, DIY tápegység, egy konstans függvény , nem fél, hogy a folyamat egy rövidzárlat , képes megvédeni a terhelést . 2 , a tápegység elektronikus eszközök . 3 , a különböző akkumulátor töltöttségi szerint a különböző feszültség kapacitás, valamint az akkumulátor töltési feszültség, töltés aktuális beállítás . 4 , napelemekkel a különböző akkumulátor töltés , állandó áram , ami megakadályozza, hogy az akkumulátor túl, a hatékony védelem az akkumulátor. 5 , a vezetés nagy teljesítményű LED-es, szabadon lehet sorozat párhuzamos kombinációk. 6 , mint az autó tápegységet a mobiltelefon, laptop, vagy a különböző digitális termékek a kínálat.

  • Alkalmazás: Intelligens otthon , termék fejlesztés, a tanulás , a kísérlet
  • Márka Név: SZFYDOSH
  • Típus: teljesítmény modul
  • Állapot: Új

Címkék: buck konverter, vezető led, Állandó Áram, Olcsó buck konverter, Magas Minőségű vezető led, Kína jelenlegi állandó Szállítók.

Kellékek