Hátsó kerékcsapágy a Nagy Fal Voleex C20R/ Voleex C30/ M2/ M4/ Coolbear

r1210

Új termék

Ft10 307

  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Méret: 25cm x 25cm x 20cm (9.84in x 9.84in x 7.87in)
  • Csomag Súlya: 3.5kg (7.72lb.)

Ha Chile, Brazília, Svájc, Svédország, Spanyolország, majd válassza ki a UPS vagy a Fedex, a DHL vagy kereskedelmi fejezi ki, hogy küldje el a termékek.Kérjük, írja meg a Vámhatóság az adó-kód( Brazília:CPF, Chile:RUT ), a rendelést.Köszönöm szépen!

Kína postai csomagokat szerves Logisztikai honlapon: 17track.net/en/

1.nem vállaljuk tarifa. mert a határokon átnyúló kereskedelem, egyes országokban lesz, díjak, illetékek, hogy nem mi vagyunk a felelősek.

2.Elem feldolgozási idő:feldolgozási idő egy meghatározott sorrendben változik a termék típusa, valamint a raktáron állapot.Leginkább feldolgozási idő 2-5 munkanap.

3.Ha nem kapta meg az árut, több lesz, mint a átvételének időpontja, kérem, hagyjon üzenetet a megrendelése során, akkor meghosszabbítjuk a szállítási idő.

4.Kérjük, ne adjon A termékekre rossz visszajelzést, mert a logisztika lassú

Logisztikai cég az országban, nem tudunk irányítani, amit tehetünk, hogy a korai szülés.

1.Pozitív Fedback (5 csillag) nagyon fontos számunkra,kérjük, kétszer, mielőtt elhagyja a visszajelzést.

2.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja semleges (3 csillag), vagy negatív (1-2 csillag) visszajelzés.Mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani a problémákat, de kérlek, higgy nekünk!

  • Márka Név: gouhuo
  • szín: C20R maradt, C20R igaz, C30 igaz, C30 maradt, M2 bal, M2 igaz, M4 maradt, M4 igaz, Coolbear maradt, igaz Coolbear

Címkék: Bearing, csapágy csapágy, bearing wheel, Olcsó csapágy, Magas Minőségű csapágy csapágy, China bearing wheel Suppliers.

Kellékek